Keitä olemme

Jarte Steel Oy metallialan yritys, joka valmistaa monikerrossäiliöitä ja paineastioita teollisuuden eri aloille. Tutustu meihin tarkemmin sivuillamme! 

Täältä löydät yhteystietomme: 

YHTEYSTIEDOT

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Yhteydenottolomakkeet
Voit lähettää meille viestejä sivujemme yhteydenottolomakkeiden kautta. Lomakkeissa kysytään nimeäsi, sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi, ja voit lähettää lomakkeen kautta myös vapaamuotoisen viestin. Näitä tietoja tarvitsemme, jotta voimme tarvittaessa vastata sinulle sähköpostitse tai puhelimitse.

Analytiikka
Sivujemme kävijätilastointiohjelma käyttää evästeitä. Tilastojen avulla parannamme sivuston toimivuutta ja sivuston sisältöä. Yksittäistä käyttäjää ei voida tunnistaa.

Kenelle jaamme tietosi

Emme luovuta lähettämiäsi tietoja yrityksemme ulkopuolisille.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli lähetät viestin yhteydenottolomakkeemme kautta, säilytämme viestin niin kauan kuin on tarpeen. Mikäli viesti johtaa asiakkuuteen, työsuhteeseen tai muuhun yhteistyöhön, säilytämme tarvittavat tiedot yhteistyösuhteemme säilymisen ajan ja lakisääteisten velvoitteiden mukaisesti. Poistamme tarpeettomat tiedot.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli olet lähettänyt viestin lomakkeella, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

HALUATKO KYSYÄ JOTAKIN?

OTA YHTEYTTÄ!

OTA YHTEYTTÄ