TUOTTEET JA PALVELUT

Päätuotteemme on laadukas ja vaativiinkin olosuhteisiin suunniteltu monikerrossäiliö, joita valmistamme ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä sekä alumiinista.

Valmistamamme monikerrossäiliön loppusijoituspaikkana voi olla esimerkiksi meijeri, olutpanimo, paperitehdas, lääketehdas, öljynjalostamo, maatila tai biotehdas.

KAIKKI ONNISTUU

Nykyaikaiset tuotantotilamme Töysässä Etelä-Pohjanmaalla mahdollistavat suurienkin kokonaisuuksien valmistamisen, ja omalla kalustolla kuljetamme säiliöt aina sovitusta aikataulusta kiinni pitäen.

TUTUSTU ASIAKKAISIIMME

MUUT PALVELUT

Teemme myös muunlaisia töitä sopimuksen mukaan. Kuljettimet ja ohutlevytuotteet sekä muut hitsaustyöt onnistuvat meiltä, samoin erilaiset koelaitteistot täysin valmiina ja asennettuina.

OTA YHTEYTTÄ!

ALUMIINI­VENEIDEN KORJAUS

Erityisosaamisalueena meillä on alumiiniveneiden valmistus ja korjaus. Olemme tehneet venepuolen tuotteita jo useita vuosia ja toimimme myös vakuutusyhtiöiden hyväksymänä alumiiniveneiden korjaajana.

LUE LISÄÄ

KONEET

Käytössämme olevat ajanmukaiset koneet ohutlevyjen leikkaamiseen, särmäämiseen ja hitsaamiseen takaavat laadukkaan lopputuloksen.

KONEKANTA

KUVAGALLERIA

Jokainen työ on uniikki ja juuri asiakkaan tarpeisiin mietitty. Nykyaikaisella laitteistolla ja konekannalla, huippuammattilaisten toimesta suunnittelemme ja teemme ”metallista mitä vain”.

TUTUSTU AIEMPIIN TOTEUTUKSIIMME

ASIAKKAAMME KERTOVAT

KATSO REFERENSSIT

OTA YHTEYTTÄ!

OTA YHTEYTTÄ